Micronesia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Micronesia

Eladó ingatlan Mikronéziában

A Mikronéziai Szövetségi Államok Óceánia szigetállama. A Karoline-szigetek középső és keleti részén találhatók, északon a Marianne-szigetek, keleten a Marshall-szigetek és Kiribati, délen Pápua Új-Guinea, a Salamon-szigetek és Nauru, valamint nyugaton Palau között.

A szövetséget alkotó államok nyugatról keletre Yap, Chuuk, Pohnpei és Kosrae.

Palikir egy kisváros, amelynek községének mintegy 7 321 lakosa van, és Mikronéziai Szövetségi Államok fővárosa.

A Pohnpei szigetén található város 1989 óta főváros, amikor Kolónia helyére lépett.

A Mikronéziában eladó ingatlanok megvásárlása szokatlan, de nem lehetetlen választás.

Mikronéziai Szövetségi Államok továbbra is a világ legalacsonyabb pontszámmal rendelkező országok közé tartoznak, mivel külföldi befektetésekre rendelkezésre állnak. A Mikronéziai Szövetségi Államok külföldi befektetési törvényének megalkotása és végrehajtása mind a nemzeti kormány, mind a négy állam kormányának felelőssége. A Mikronéziában eladásra szánt ingatlan vásárlása és befektetése mellett dönthet úgy, hogy hosszadalmas, drága, zavaros és eseti alapon változhat. Noha a nemzeti törvény néhány általános iránymutatást tartalmaz, az államok törvényei nagymértékben eltérnek azokon a területeken, amelyeken megengedik a külföldi befektetéseket, a külföldi befektetési engedély megadásának folyamatában és a tulajdonjog szabályaiban. A befektetőnek engedélyt kell szereznie minden olyan állam számára, amely vállalkozást szándékozik folytatni vagy Mikronéziában eladó ingatlanokat vásárolni.

A föld külföldi tulajdonjoga nem megengedett, és a bérleti feltételeket kizárólag állami szinten ellenőrzik. A Kosrae-törvény lehetővé teszi az 55 éves bérleti díj további 55 évre történő megújítását, a Chuuk-törvény legfeljebb 99 évre, Pohnpei 55 évre megújítható 99 évre, Yap legfeljebb 100 évre és YMP legfeljebb 100 évre. 99 évig.

  •  
    Mikronézia felé. Expatria és él Mikronézia.

        Keresi a paradicsomot, de alternatív? Szeretné radikálisan megváltoztatni az életét, de nem tudja, hogy ez lenne a helyes választás? Fáradt a szokásos napi rutinból? Nos, könnyedén pihenhet, mert a megfelelő helyen vagy. A Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy kis mini-útmutató ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB